MÉS VIATGES

/

Adreça

Plaça Fra Bernadí nº11 - Manlleu/ Osona - 08560
Obrir a Google maps

Contacte

mostrar telèfon
http://www.mesviatges.com

 

MÉS VIATGES va néixer ara farà quasi 5 anys, tot i que la idea de crear una Agència de Viatges va sorgir fa més o menys 14 anys després que les dues sòcies acabéssim els estudis universitaris. Breument podríem dir que la nostra idea empresarial va més enllà d’una Agència de Viatges convencional, això ho hem volgut mostrar des de l’inici, fins i tot en la creació del nom +Més Viatges li hem donat un valor i un significat important. Oferim més que un viatge, oferim una experiència única i inoblidable. Tots els viatges que comercialitzem són diferents, s’adapten totalment al nostre client, d’aquí sorgeix el nostre valor afegit – la nostra aportació personal i la nostra experiència en cada un dels viatges.

Entenem l’Agència com a comerç de proximitat i és per això que la nostra agència també aposta per la venta on line incorporant totes aquelles eines que les noves tecnologies ens ofereixen (xarxes socials, pàgines web, blocs, etc.) i així poder estar el més a prop possible dels nostres clients.

El que ens diferencia de les altres empreses del sector és la nostra atenció personalitzada, detectant les necessitats de cada client i creant el viatge a mida. També som una agència amb l’especificitat que a més de vendre els productes estàndards (creuers, caps de setmana, paquets turístics vocacionals, viatges per a la tercera edat, viatges per a solters, viatges de nuvis etc.) oferim: per una banda viatges per a persones amb discapacitat física (turisme accessible) i per l’altra turisme d’aventura (circuïts fets a mida, expedicions, circuïts alternatius, turisme esportiu, etc.).

 

 

 

1638visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 9 a 20h i dissabtes de 10 a 13h.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha