Acupuntura Dani Mir Curos , Amer

/

Adreça

Avda de Barcelona nº8 - Amer/ Selva - 17170
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

 

Acupuntura Dani Mir Curós , Ripoll. Faig teràpies d’acupuntura i moxibustió. Totes dues són tècniques de la Medecina Tradicional Xinesa i tant es poden aplicar conjuntament com per separat, depenent dels casos.

L’acupuntura és una branca de la Medicina Tradicional Xinesa cada vegada més coneguda arreu del món, gràcies als bons resultats en el tractament de diverses malalties (algunes d’elles considerades com a cròniques per la medicina al·lopàtica): fibromiàlgia, fatiga crònica, lumbàlgies, cervicàlgies, problemes del túnel carpià, adormiment dels quatre membres, hèrnies discals, migranya i altres cefalees, en definitiva és excel·lent per qualsevol tipus de dolor lleu, agut o crònic i per altres malalties com depressió, apatia, irritació, ansietat (dóna molt bons resultats com a complement d’una dieta equilibrada, per aprimar-se, per a totes aquelles persones que mengen compulsivament i/o a deshores), etc.

Consisteix en la inserció i la manipulació d’agulles en el cos amb l’objectiu de restaurar l’equilibri amb la finalitat que el propi cos es pugui sanar.

Tinc el Títol internacional d’Acupuntura, atorgat per la Wold Federation of Medicine Societies (WFCMS), em vaig examinar a Pekin. Sóc soci de la S.A.C (Societat d’Acupuntors de Catalunya) i A.A.E (Asociación Acupuntores de España) amb el núm. 17126.

Treballo a diferents centres i també faig formacions i cursos al centre La Flor del Remei, a Vic.

727visites totals.

Horaris

A convenir

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha