Cau Faluga Restaurant

/ /

Adreça

Colònia Rusiñol, Ctra. de Manlleu a la Gleva, km 21 - Manlleu - 08560
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.caufaluga.com/

 

Cau Faluga restaurant és un restaurant, ubicat a la antiga residència de l’artista Santiago Rusiñol dins el recinte de la Colònia Rusiñol. Data de l’any 1890 i durant molts anys va ser la seu d’actes literaris amb autors i persones importants de l’època. Entre el 1912 i el 2009 va ser la seu de diferents empreses i el 2011 s’inaugura com a restaurant.

Els germans Abel i Jacint Soler proposen una cuina tradicional amb petits tocs imaginatius i amb especial interès per utilitzar productes molt ben seleccionats i de temporada, com són les hortalisses de cultiu propi, els làctics artesans o, entre altres, els olis i els vins de denominacions d’origen properes, i tot això per a crear uns àpats exquisits combinats amb un servei acurat però familiar. Especial protagonisme prenen les postres, que com a part final de l’àpat és important que deixin grans sensacions ; i per això es preparen d’una manera molt elaborada tan a la cuina com al menjador.

Us oferim poder celebrar el vostre casament i les celebracions més íntimes en un entorn exclusiu i poder gaudir de tots els espais que ens ofereix el Cau i el seu entorn.

A més, organitzem jornades per debatre sobre la gastronomia actual i la dels nostres avantpassats.; recuperar antigues receptes i portar-les a terme; degustar plats de diferents llocs del món i organitzem sopars temàtics, maridatges, tastos, cursos de cuina, etc.També intercanviem experiències sobre vins, cerveses, caves, destil·lats, combinats i fem visites a la colònia per saber i entendre la seva història.

1595visites totals.

Horaris

De dilluns a diumenge, dinars.
Divendres i dissabtes, sopars.
Possibilitat d'obertura per grups a partir de 10 persones.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha