Adreça

c/ Canigó nº 37 - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
Al centre d’estètica Irina cuidem de tu amb productes naturals, tots ells sense parabens. T’oferim una àmplia gamma de serveis de bellesa i benestar. Tractaments de massatges terapèutics, facials, anticel·lulítics i reafirmants. També fem depilació, manicura i pedicura. A més a més, estem especialitzats en nutrició, homeopatia i herboristeria.
D’altra banda, som l’únic centre de Vic que compta amb l’equipament i la tecnologia més avançada de Biorresonància Quàntica. Sensitiv Imago és el dispositiu perfecte per al millor diagnostic de salut. Va ser premiat amb la Medalla d’Or a la Fira Internacional de Plovdiv, un concurs europeu de tecnologies innovadores.
Centre d’estètica i massatge Irina.Aquest mètode de diagnòstic per a tots els òrgans i sistemes del cos és absolutament segur per a persones de totes les edats. Amb l’ajuda de Sensitiv Imago es pot: identificar diverses malalties, inclús en l’etapa asimptomàtica de la malaltia, com també revelar els microbis, fongs i altres infeccions parasitàries que revelen les relacions de causa i efecte en el desenvolupament de processos patològics del cos.
Alhora proporciona informació completa sobre els problemes de salut que són impossibles d’obtenir amb els rajos X, ultrasò o bé tomografia.
Trastorns tractats amb èxit per la Biorresonància:
 Inflamacions agudes i cròniques (gastritis, malalties del intestí gros i petit);
Al·lèrgies agudes i cròniques (asma, bronquitis, rinitis al·lèrgica i dermatitis);
Al·lèrgies alimentaries i altres malalties al·lèrgiques;
Neurodermitis;
Malalties reumàtiques;
Sobrepès.

 

797visites totals.

Horaris

Dilluns de 15 a 19h.
De dimarts a divendres de 9 a 13h i de 15 a 19h.
Dissabte de 9 a 13h.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha