Adreça

c/ Pau Picasso nº16 - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
https://nenemprendedor.com/

 

 

El Closlieu de Cristina. Cerques per a tu i els teus un creixement feliç estimant i potenciant el que sou? Vine al Closlieu de Cristina. És un projecte que permet a cada nen i a cada adult brillar tot despertant el seu propi talent, el seu ésser interior. Aprendre a ser un mateix i saber crear relacions de pau i alegria.

El Closlieu forma part de la iniciativa NenEmprendedor.com, una novetat a Osona que dóna protagonisme als nens i nenes en la seva educació i en la seva vida. Un tipus d’educació viva molt demandada. És un espai màgic amb una taula plena de pintures de diferents colors al centre. Els nens i adults comparteixen l’espai en silenci i amb serentitat, creant una bona convivència. Els participants pinten en làmines a les parets el que els surt de dins, sense cap model exterior, judici ni interpretació. Mica en mica viuen la llibertat d’ésser i valorar-se ells mateixos i als altres.

Vine a provar l’activitat “PINTAR PER ÉSSER” per 2€. Relaxa’t i emprèn el teu camí personal. Amb la teva aportació podràs becar a un nen o nena que no s’ho pugui permetre. Porta’l o porta-la amb tu i l’ajudaràs molt! El preu per infants becats és d’ 2€ per sessió.

Les empreses es poden apuntar al projecte “PINTA PER MI” i esdevenir una  empresa patrocinadora d’una beca per valor de 100€ (10 sessions). Amb la beca l’empresa permet que un nen o nena de Vic pinti i es desenvolupi amb amor.

Si sou una EMPRESA també podeu venir per fer dinàmiques i cohesionar l’equip tot pintant, augmentar la seva concentració en objectius, consolidar valors comuns. El cafè ja el posem nosaltres.

Si sou EDUCADORS/ES us esperem per experimentar una nova manera d’atendre la diversitat i de despertar en el nen una creativitat natural interior no guiada.

Si sou ÀVIES compartiu el dia entre colors i expliqueu al Centre de Dia l’ambient tant especial que podem crear en aquesta sala tan especial pel vostre gaudi.

479visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres matí, mig dia i tarda. Dissabtes matí.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha