Adreça

Passeig de la Generalitat nº46 - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

Dani Mir Curós, Formador en acupuntura i moxibustió. M’he format en acupuntura i moxibustió i dirigeixo l’Escola de Medicina Tradicional Xinesa Liu Jing. Faig formació al centre de teràpies naturals i formació La Flor del Remei.

La formació s’adreça a qualsevol persona interessada en la filosofia xinesa, la MTX i la comprensió holística de les malalties i del cos humà ja que es partirà des de zero. També especialment a personal sanitari que vulgui formar-se en una visió totalment diferent de la malaltia.

Són sessions presencials amb pràctiques amb pacients reals. Les pràctiques també estan obertes a estudiants d’altres escoles que no tinguin l’oportunitat de fer-les als seus centres formatius.

També es fan seminaris específics dins la formació general sobre moxibustió, ventoses, auriculoteràpia, manopuntura, electroacupuntura, acupuntura abdominal i “martillo de 7 puntas o flor del ciruelo”.  Aquests seminaris estan oberts a altres estudiants o terapeutes que vulguin ampliar coneixements.

774visites totals.

Horaris

A convenir

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha