Adreça

c/ Manlleu nº36 - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.pirouetteworld.com/

 

Pirouette Dansa és una botiga dedicada al món de la moda i les arts de la dansa. Tant la part de moda com la de dansa està dirigida per la nostra coordinadora i ballarina Alba Soler, que sempre ha estat involucrada en els dos mons i ara els ha unit per transmetre al carrer aquesta passió.

La ballarina – la que ho ha set o sempre li ha agradat el món de la dansa – trobarà el seu conjunt per sentir-se al carrer com si estigués a l’escenari. Tota la part de dansa està ben estudiada amb les millors marques per a que pogueu tenir els millors productes per les classes i  per l’escenari.

A Pirouette hi trobareu: mallots i uniformes, mallots de disseny, faldilles, tutus, warm-ups, sabatilles de mitja punta, puntes i els seus accessoris, bosses i complements de dansa, collarets de ballarines i gran varietat d’articles de regal relacionats amb la dansa. També proporcionem vestuaris pels concursos i espectacles de dansa.

Disposem d’un mirall molt gran per a que les clientes puguin veure bé com queden els seus looks en moviment. Al mirall hi tenim una barra de ballet on les ballarines podran provar les puntes i veure com de còmode els resulta el seu vestuari.Pirouette Dansa

 

 

934visites totals.

Horaris

De dimarts a dissabte de 9:45 a 13:15h i de 17 a 20:30h.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha