Adreça

El Mas Nou - Osona/ Viladrau - 17406
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
https://www.uniso.cat/

 

Sóc en Jordi Vinyoles i a través del so estic unit a diferents cercles de persones on compartim grup musical, classes, teràpia, espectacles… i m’agrada sentir com aquesta unió a l’uníson va més enllà dels acords, els ritmes i les melodies, les experiències que van arribant cada dia afegeixen una estrofa més a la meva cançó.

Toco percussions i guitarra, he fet solfeig i harmonia. M’han ensenyat percussió africana, he après a construïr i a tocar Dun-Duns  (tambors africans), percussió llatina, percussió brasilenya i percussió Ibèrica.

M’he format en sonoteràpia, he rebut formació de cercles de percussió i de cercles.

El Cercle de percussió és una activitat per qualsevol col·lectiu  (escoles, empreses, entitats, barris, festivals, centres…), adreçada a totes les edats, no requereix coneixements musicals i es pot dur a terme en espais interiors i exteriors. El  facilitador, des de el centre del cercle, mostra als participants el seu llenguatge corporal perquè tothom conegui les pautes per poder anar donant més musicalitat en el cercle i poder conduir el grup cap una gran orquestra de percussió. En funció del grup que forma el cercle, partim d’uns objectius específics que volem sentir i treballar en el cercle de percussió (descoberta, autoestima, creativitat, cohesió, igualtat…).

​També faig allers de percussions del món, sons de l’aigua, reciclar amb ritme, dun-duns, reparacions de djembés. Venem dun-duns personalitzats i reparem tambors africans.

Oferim gran varietat d’espectacles infantils creats i representants per la companyia Ninot i nas. Viatges sonors pels sentits, inipis.

UniSo Jordi Vinyoles

1678visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha