Assegurances Pere Llumà – Agència Caser

/

Adreça

c/ de la Muntanya 20 - Osona/ Taradell - 08552
Obrir a Google maps

ASSEGURANCES PERE LLUMÀ – AGÈNCIA CASER la teva agència de confiança.

La millor manera d’oferir-te un servei de qualitat és estant a prop teu. Per això cada dia seguim treballant per tal de donar-te un servei d’assessorament amb informació completa i transparent. Perquè la nostra prioritat ets TU. Us oferim un gran ventall d’assegurances per tal de que vosaltres només us preocupeu del que realment importa: la família, la salut i la vida.

. ASSEGURANCES PARTICULARS O PERSONALS: Auto Moto, Cotxe per Cotxe, Retirada Carnet, Vehicles de Mobilitat Personal, Llar, Immobles ‘Comunitats’, de lloguer, Lloguer tot Risc, Mòbil o Tablets, Salut, Dental, Salut CUN (Clínica Universitària de Navarra per malalties greus), Salut Autònom, Salut Pime, Accidents, Decessos, Repatriació, Responsabilitat de Pesca i de Caça, Mascotes, Defensa Jurídica Familiar, Protecció propietaris davant el llogater, Assistència en viatges.

. EMPRESES: Comerços, Establiments Turístics, Defensa Jurídica Comerç, Pime, Responsabilitat Civil General, Automoció, RC Alts càrrecs, RC Professional, Ciber Protecció, Ciber Seguretat, Decenal, Tot Risc Construcció, Accidents de Conveni, Riscos Temporals, Centre d’Ensenyament, Incendi, Accidents Col·lectius Directius, Explotacions Agropecuàries, Agrollar poblacions menys de 5000 habitants, R.C Agroexplotació, Multirrisc Bestiar, Turisme Actiu, Vida Risc, Vida Starpime (Assegurança de Vida per a un col·lectiu d’empleats d’empresa, sense qüestionari de Salut). Vida Estalvi, disposem de varis productes financers des de renda fixa amb el 100% del capital protegit, o renda variable, dins de la renda variable disposem de productes amb una protecció del capital del 85% i el millor és que pots disposar del teu capital sempre que vulguis sense cap tipus de penalització.

Podeu contactar per Whatsapp al número que trobareu a l’apartat telèfon.

Assegurances Pere Llumà – Agència Caser

18238visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 9 a 20h i dissabtes de 9 a 13h.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha