Adreça

passatge Parés nº36 - Osona/ Sant Hipòlit de Voltregà - 08512
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.celestisoy.com/

Celestí Soy S.L. som una empresa sòlida fundada el 1970. Fa 40 anys l’empresa va començar amb la venda de carbó , llenya i closca i anys més tard va ampliar la seva activitat amb la venda i distribució de gasoil a domicili amb bidons. L’any 1996 es construeix la planta de distribució de gasoil i el  2013 inaugura la seva primera benzinera low cost, Petro-Voltregà , dins el poble de les Masies de Voltregà, oferint gasoil de bona qualitat a bon preu. El novembre de l’any 2016 s’inaugura una altra gasolinera a Sant Vicenç de Torelló i el juliol de 2018 es posa en marxa un auto rentat a la gasolinera de les Masies de Voltregà.

Des de fa més de 40 anys distribuïm gasoil a domicilis, empreses , particulars i agricultura.

. Subministrem gasoil del tipus A (automoció) destinat a flotes de camions i a tot tipus de vehicles matriculats, i gasoil B 10ppm (baix contingut de zofre)destinat a calefaccions a particulars i empreses de tots els sectors, i a agricultura.

. Disposem d’una flota de tres camions de diferents capacitats que s’adapten a a les diferents necessitats dels nostres clients.

. Disposem de comptadors degudament homologats , precintats i calibrats periòdicament.

. Entreguem el comprovant del comptador a cada descàrrega.

. El nostre equip de professionals ofereix als clients una atenció personalitzada en tot moment, assegurant d’aquesta manera el millor servei postvenda.

. Els nostres treballadors disposen d’una formació professional i qualificada.

. Ens adaptem als horaris dels nostres clients.

3810visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha