Veure vídeo

Adreça

c/ Eduard Rifà nº 67, Pol. Industrial El Verdaguer - Manlleu/ Osona - 08560
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.estudi67.com

Estudi 67 és un espai pedagògic on s’estudien diferents estils i tècniques de dansa: clàssic, jazz, contemporani, funky, hip-hop, popping, locking, hype, new-style, …

El centre està obert a diferents tipus d’alumnat depenent de l’edat i llurs objectius; el seu equip pedagògic fa un seguiment constant i personalitzat de cada alumne ja que sentir el plaer del moviment és possible a totes les edats.

Als infants els ensenyarem a comunicar-se entre ells, amb la música i el cos a través de l’espai, i a nivell individual els ajudem a desenvolupar la pròpia creativitat.

Als adolescents que necessiten activitat, nosaltres els podem ajudar a canalitzar la seva energia fent-los gaudir de les diferents formes de la dansa.

Als adults els oferim una forma de lleure al mateix temps que els ensenyem a mantenir i controlar el cos i els donem els coneixements necessaris per poder gaudir dels espectacles de dansa.

Estudi 67 és una iniciativa del Centre d’ Educació Física Fina Capdevila per tal d’especialitzar-se en el camp de la dansa, compartint així les instal·lacions.

4418visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 22h.
Dissabtes de 9:30 a 13h.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge