Adreça

c/ Nou Roquisar 16 - Baix Empordà/ Castell d'Aro - 17250
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
https://www.ajinstal.cat/

 

Instal·lacions Ajinstal. Som especialistes en tot el procés de construcció d’una obra: des de la fontaneria i electricitat fins a la instal·lació de la calefacció, terra radiant i climatització.

A nivell d’electricitat, realitzem instal·lacions de calefacció, projectes de domòtica i tot tipus d’instal·lacions elèctriques i d’il·luminació. També fem instal·lacions de plaques fotovoltaiques. A més, realitzem reparacions elèctriques.

Pel que fa a calefacció, confeccionem la xarxa de canonades que reparteixen l’aigua calenta fins als radiadors, discorrent de forma discreta per sobre del sòcol, dins de tubs fixats directament a les parets. També instal·lem i substituïm radiadors d’alumini, ferro forjat i xapa per elements, panells decoratius, radiadors de disseny que s’adapten a qualsevol espai.

Quan a climatització i calefacció, instal·lem i reparem calefaccions i aires condicionats. Som instal·ladors homologats.

Oferim els nostres serveis a clients particulars i empreses de la Costa Brava i disposem d’un equip amb una reconeguda trajectòria a l’Empordà. Ens esforcem per donar als nostres clients un tracte personalitzat així com materials i acabats de qualitat, amb preus ajustats.

19061visites totals.

Horaris

A convenir

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge