Adreça

c/ Ripollès 9, 2-1 - Granollers/ Vallès Oriental - 08401
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
https://mudanzasexpress365.com/

Mudanzas Express 365,  Mudances locals, nacionals i internacionals per Europa. Mudances petites, grans o d’oficines.

El nostre mètode de treball consisteix en fer una visita tècnica als nostres clients per poder observar i avaluar tot allò que requereix la seva mudança i poder-los oferir el millor servei personalitzat al millor preu. Per la nostra experiència, sabem que en el moment de traslladar-se el client necessita preus accessibles i transport ràpid.  Per això estarem encantats d’ajudar als nostres clients a trobar la millor opció per mudar-se amb tranquil·litat, seguretat i un pressupost adaptat a la seva economia. A més oferim un servei d’embalatge professional adequat a cada objecte. Els garantim el millor servei, tenim molta experiència i estem altament qualificats per conduir, transportar, carregar/descarregar i desmuntar/muntar.

Sabem que no sempre es poden programar les mudances amb l’antelació més idònia. Per això també oferim als nostres clients el servei de mudança exprés. Tot el nostre equip està disponible les 24h per realitzar les tasques necessàries i ajustar-se a les necessitats de cada client.

Disposem d’elevador i també de servei de guardamobles per si els nostres clients necessiten guardar temporalment les seves pertinences.

Pel que fa a les mudances internacionals, li estalviem temps tramitant totes les gestions administratives que requereixi tant el país d’origen com el de destí.

3687visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge