Informàtica Personalitzada PCamida

/ /

Adreça

c/ Miralles nº27 - Manlleu/ Osona - 08560
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.pcamida.com/

 

Informàtica Personalitzada PCamida, La millora contínua reforça els vincles i els perllonga en el temps.

 

Informàtica personalitzada PCamida, per a empreses i particulars amb un tracte totalment personalitzat i a mida per a que el client quedi satisfet. Conjuguem una trajectòria de 20 anys d’experiència amb un nou concepte d’ informàtica jove, dinàmica i eficaç.

 

Oferim els serveis següents:

– Muntatge: ordinadors de sobretaula i portàtils nous o de segona mà fets a mida amb la opció d’ escollir un per un tots els components i adaptar-los a les possibilitats i ús que en farà el client.

– Optimització: estalviem temps i diners als nostres clients fent que el seu ordinador funcioni millor i més ràpid. No sempre cal canviar d’ordinador.

– Reparació: reparem problemes ocasionats pel software i pel hardware, fem reparacions electròniques de plaques base, monitors, fonts d’alimentació, portàtils, etc. Eliminen virus, ad-aware, i altres programes maliciosos. Fem neteges de portàtils i millorem la seva refrigeració.

– Xarxes: servei adreçat a empreses que treballen en xarxa. El manteniment inclou els serveis anteriors més la infraestructura de la pròpia xarxa.

 

2474visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15:30 a 20h.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge