SP Assessors Empresarials

Adreça

c/ Baixa Cortada nº8, despatx 4 - Manlleu/ Osona - 08560
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.spassessors.cat

 

Ens adrecem a empreses, autònoms i comerços que desitgen optimitzar el seu temps i recursos econòmics, estalviar-se les molèsties periòdiques de la comptabilitat, fiscalitat i els costos laborals que implica mantenir personal especialitzat per dur a terme tasques com:

Assessorament comptable: confeccionem la comptabilitat de la seva empresa i/o realitzem l’assessorament comptable aplicant les normatives legals. Ho fem de manera presencial, telefònica o telemàtica resolent els dubtes que l’empresa pugui tenir.

Assessorament fiscal: presentem i gestionem impostos, oferint un servei permanent actualitzat. Les normatives fiscals estan contínuament en modificació, i per això estem en formació contínua per tal de poder optimitzar la seva gestió fiscal. En tot moment el nostre client coneix quines són les seves obligacions fiscals i quin és el perfil més convenient pel seu negoci.

Assessorament laboral: gestionem la correcta tasca administrativa del personal de la seva empresa. Els serveis que oferim van des de la contractació, confecció de les nòmines i tots els tràmits necessaris amb la Tresoreria de la Seguretat Social.

Assessorament econòmic – financer: analitzem la situació de les empreses mitjançant el càlcul d’indicadors, que posen en relació entre sí diverses variables del compte de resultats i del balanç de situació. Independentment de la grandària de l’empresa, és convenient saber la situació en què es troba per tal d’incorporar millores o esmenar possibles desviacions.

SP Assesssors

2214visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 19h

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge