Adreça

Plaça de Santa Teresa nº8, entresòl - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.ssdetectius.com/

Som la primera empresa d’investigació amb seu oficial a Vic. Des de fa més de deu anys i amb professionals que acumulen una àmplia experiència, oferim servei a Catalunya i a Espanya on disposem de diferents col.laboradors. La nostra premissa fonamental és que el tracte amb els nostres clients, sigui discret, seriós i professional. Tractem amb cura i confidencialitat tots els assumptes encarregats.

Posseïm la Llicència Professional (T.I.P.) nº 1422, i formem part del Col·legi Oficial de Detectius Privats de Catalunya amb el nº 287. Compleix amb la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Aportem als nostres clients totes aquelles proves que necessitin per a defensar els seus drets: realitzem un estudi de les seves necessitats i dels recursos requerits per a actuar de forma adequada. Al mateix temps mantenim un contacte directe amb el client i l’anem informant de l’evolució de les investigacions.

Realitzem totes aquelles investigacions i seguiments necessaris per al servei i posteriorment plasmem aquesta informació en un complert informe. En aquest informe queden recollides totes les proves que el nostre client necessita. També adjuntem un DVD amb les imatges del seguiment i un annex amb tots els documents obtinguts en la investigació. Aquest informe serà ratificat si es necessari davant d’un jutge o tribunal.

Oferim serveis en diferents àmbits: investigació empresarial, investigació econòmica, arrendaments urbans, investigació privada i familiar i investigació tècnica.

5381visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge