Viatges Alemany oficina de Torelló

/

Adreça

c/ del Pont nº 13 - Osona/ Torelló - 08570
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.valemany.com/

 

Des de les nostres oficines de VIC, MANLLEU, TORELLÓ, BARCELONA, REUS i VALLS, oferim els nostres serveis al més ampli ventall de clients, per a viatges de vacances, d’empresa, escolars, viatges actius, viatges en grup amb tot inclòs, cursos d’idiomes, peregrinacions…

Viatges Alemany és soci fundador d’AVASA, el primer grup de Catalunya d’agències de viatge independents. La unió de les agències líders a Catalunya fa possible oferir als nostres clients els millors serveis i en les millors condicions, promocions de “venda anticipada”, “ofertes d’última hora”, ” productes exclusius”, etc.

Operem a internet amb les nostres propies webs especialitzades :

www.Biciland.com ,

www.Austriavacances.com , 

www.Suissavacances.com ,

www.VacancesActives.com , 

www.OsonaVacances.cat ,

des d’on oferim a tot tipus de clients nous productes turístics amb un caire natural i actiu , com : Vols en Globus i altres activitats “outdoor”, Estada en Granges al Tirol, Rutes en bicicleta pels principals destins d’Europa, Viatges en trens panoràmics per Suïssa, Turisme Fluvial pels canals i rius d’Europa, navegació pel mar interior d’Holanda, i altres.

L’equip humà que forma l’agència, unes 30 persones, està preparat per a oferir-li un tracte personal i efectiu, per aconseguir que el seu viatge (tant si és de plaer com de negocis) sigui tot un èxit.

Viatges Alemany Oficina de Torelló

8311visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 9:30 a 13h i de 16 a 20h.
Dissabtes de 9:30 a 13:30h

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge