Adreça

ctra de Manlleu nº25 - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

 

CAN MASCOTA és el lloc on pots trobar tot el que el teu millor amic necessita i també el que més li agrada. A la nostra botiga hi tenim la millor selecció d’alimentació natural. Per exemple, una extensa gamma d’alimentació, estem especialitzats en alimentació natural i proximitat (sí, sí, pinso pel teu gos o gat fabricat aquí mateix). També hi tenim accessoris de tot tipus per fer-li a la teva mascota el dormir, menjar o passejar molt més còmode i el jugar molt més divertit. I com que ens agraden els animals ben nets i polits, a part del nostre servei de perruqueria, a Can Mascota podreu trobar de tot pel bany i la higiene dels vostres amics. A més, disposem d’aparcament gratuït i de servei a domicili.

L’equip de Can Mascota som dues famílies, la Laia i en David per una banda i la Teresa i en Xevi per l’altra, amics des de la facultat (3 som veterinaris) i sempre amb ganes de fer coses plegats! Ara, amb moltes ganes de cuidar els vostres millors amics amb l’ajuda de la Tat i la Rosa.

A nosaltres ens agrada molt fer coses però ens agrada més fer coses que ens agraden! Els animals sempre han estat la nostra passió i el nostre compromís. En les nostres professions ens hem compromès amb la salut i el benestar de les persones i dels animals. Amb Can Mascota, a més, podem tenir cura de les necessitats dels nostres amics més especials. Què més podem demanar? Ens agrada el que fem i ho fem bé.

 

7658visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 10 a 20h (no tanquem al migdia).
Dissabtes de 10 a 13:30h i de 16:30 a 20h.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge