Adreça

c/ Ciutat nº6, 1r - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

Com a PARES, segurament teniu el desig que els vostres FILLS creixin essent persones confiades, felices, amb bones relacions socials i ganes de treballar i tenir èxit.

Amb la tècnica VEO® aquesta confiança creix i creix, ja que descobreixen que valen i són molt més del què es pensaven: aprenen a veure amb els ulls tapats, ni més ni menys.

Com a conseqüència, totes les seves accions es tornen més segures, fet que els porta a un millor rendiment acadèmic i social.

La tècnica VEO® consta de 10 sessions individuals. Aporta eines als fills i suposa un camí de vida pels pares, ja que us guia i dóna pautes en base al procés únic que viu el vostre fill/a perquè el pugueu guiar de la millor manera possible, i forjar-li la voluntat i seguretat per poder SENTIR-SE REALITZAT en aquesta vida.

—————–

Com a ADULT, segurament t’has preguntat algun cop perquè la vida et tracta com et tracta, o et posa al davant les persones que et posa.

Cada vegada són més les investigacions que diuen que, canviant nosaltres per dins, aconseguim que ens arribin noves experiències i persones de fora.

La tècnica VEO® per joves i adults t’aporta el coneixement del teu interior que necessites per iniciar aquest canvi de vida. La informació que en resulta té un valor incalculable per aquells que la reben, i els canvis no es fan esperar.

A la pàgina web pots trobar molta més informació per a cada cas, o sinó em pots trucar i t’explico en detall moltes més coses!

Íngrid

EscreiX

3181visites totals.

Horaris

Hores convingudes de dilluns a divendres (matí i tarda) i dissabtes al matí.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge