La flor taller floral

/

Adreça

c/ Barcelona nº52 - Manresa - 08242
Obrir a Google maps

Durant anys vaig treballar en diferents floristeries de Barcelona i comarca, combinant-ho amb cursos d’especialització, fins que finalment, fa 10 anys, es va fer realitat el meu somni: LA FLOR, una petita floristeria a Manresa. La meva feina és aconseguir plasmar els valors i les emocions dels dies especials a través del llenguatge de les flors.

La botiga que tenim al carrer Barcelona de Manresa és un petit espai que egons l’època de l’any es transforma en una cosa o en una altra…

  • DESPATX. Durant la majoria de mesos ens passem la jornada atenent parelles de nuvis per organitzar de la millor i més bonica manera el seu casament.
  • TALLER. Durant molts mesos tot el procès previ de parlar sobre el casament perfecte quant a les flors, necessita d’una execució i és aquí quan entra la part més manual i tècnica de la nostra professió.
  • BOTIGA. Entre casament i casament, l’espai és botiga al 100% en èpoques com Nadal, Sant Jordi, el Dia de la Mare i per Tots Sants, per exemple, quan s’omple de detalls decoratius per a la llar i plantes d’època.

La Flor és una manera de demostrar que en un espai més que petit s’hi pot treballar de moltes maneres i sempre amb la mateixa il·lusió.

2417visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 9:30 a 13h i de 17 a 20h.
Dissabtes de 9:30 a 13 h.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha