Adreça

c/ Onze de Setembre nº 59 - Masies de Voltregà/ Osona - 08508
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

 

Som el teu centre de bellesa i estètica a les Masies de Voltregà (Osona), amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la perruqueria i la cura personal. El nostre equip està encapçalat per la Lia Juanuix, que compta amb el suport de la Vero Ruiz i la Noelia Casals (com a assistents de perruqueria) i la Vero Gan (com a responsable dels serveis d’estètica).

Des del juliol de 2015 disposem d’un nou espai al carrer Onze de Setembre, 59 (just a sobre el bar La Puça), una nau industrial amb més de 250 metres quadrats des d’on t’oferim una completa gamma de serveis pensants en el teu benestar. A Lia Perruqueria som especialistes en la cura del cabell i la pell del cuir cabellut, incidint en les últimes tendències en talls, color i tot tipus de tractaments. També prestem serveis de manicura, pedicura, maquillatge i una llarga llista de tractaments facials i corporals, així com serveis de fotodepilació, podologia i noves tècniques com ara el shiatsu, entre d’altres.

Les nostres instal·lacions estan adaptades per a persones amb problemes de mobilitat i es troben dividides en diferents ambients, de manera que cada client pugui viure una experiència personal i única.Lia perruqueria

3378visites totals.

Horaris

De dimarts a dissabte de 9 a 20.00 h
Dissabtes de 8.00 a 18.00 h

En horari ininterromput (no tanquem al migdia).

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge