Adreça

Pg. Sant Joan 63 - Manlleu/ Osona - 08560
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

 

Llibreters des de fa més de 70 anys, a Llibreria papereria Contijoch hi trobaràs un gran fons editorial així com les novetats i best-sellers del moment de ficció i no ficció, e-readers (llibres digitals), contes infantils, llibres juvenils, còmics, guies de viatge, mapes, llibres de lectura recomenats i de text, diccionaris i quaderns d’estiu. També tenim a la vostra disposició el servei de llibres per encàrrec.

També disposem d’un ampli ventall d’articles de papereria. Material d’oficina: calculadores, agendes, arxivadors,…; les millors marques per a l’escola: Kipling, Rams 23, Diesel, Bultaco, Busquets/Dis-2, Antoni Miró, Jordi Lavanda, Kukuxumuxu…; tot tipus de papers: cartolines, couché, paper vegetal,etc. Articles d’escriptura: Parker, Sheaffer, Cross, Waldmann, Stabilo, Waterman, Daniel Hechter, Vuarnet, Enzo Varini, Staedtler, Caran d’Ache, Pilot, Pentel, Uni ball… i articles de regal: animals de peluix, paraigües, motxilles, etc.

A més, també tenim servei de copisteria: enquadernacions, fotocòpies, impressió digital de treballs amb suport USB, impressió de tagetes, participacions de casament,… i fem segells de goma.

7046visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 9 a 13:30h i de 16 a 20h.
Dissabtes de 9 a 13:30h i de 17 a 20h

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge