Adreça

c/ Verdaguer nº 31 - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.muntanyadellibres.com

 

Muntanya de Llibres és una de les millors llibreries de viatge i muntanya de Catalunya. La llibreria de Vic és el punt d’informació i de trobada per a tots aquells que volen emprendre un viatge, fer una expedició, practicar esports d’aventurapassejar amb la família, llegir apassionants novel·les d’aventures o conèixer les diferents cultures del món.

A la nostra llibreria de Vic i internet trobareu tot allò que necessiteu per conèixer el món i gaudir de la natura: mapes de carreteres, guies de viatge, cartografia, manuals, llibres de BTT, senderisme, escalada, espeleologia, barranquisme, submarinisme, esquí de muntanya, gps, complements de viatge, pulsòmetres, electrònica outdoor, material de muntanya, zona running.

Treballem amb les principals marques: Lonely Planet, Alpina, Desnivel, Anaya, CompeGPS, TwoNav, Michelin, Powertraveller, i fins a 200 editorials i proveïdors.

A més, oferim un servei d’assessorament professional, facilitem el contacte entre aventurers, participem en esdeveniments esportius i organitzem actes culturals per a tots aquells que vulguin compartir amb nosaltres el seu temps i les seves experiències.

Veniu a visitar-nos. Més de 100m2 distribuïts en dues plantes us esperen a la nostra llibreria de Vic!

3707visites totals.

Horaris

Dilluns de 16:30 a 20h.
De dimarts a divendres de 9:30 a 13:30h i 16:30 - 20h.
Dissabtes: 10 a 13:30h i 16:30 a 20h

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge