Veure vídeo

Adreça

Carretera de Vic, 233-237 - Manresa - 08243
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.motonord.es/

 

 

Moto Nord neix amb l’objectiu d’oferir, des de la capital del Bages, un servei d’assessorament, venda i post-venda professional i d’alta qualitat dirigit especialment a tots els usuaris i apassionats de la moto. Disposem d’unes instal·lacions molt àmplies en els que podrà resoldre totes les necessitats relacionades amb la seva motocicleta o scooter. Pot visitar qualsevol dels nostres departaments, serà atès personalment per personal altament qualificat.

Les instal·lacions d’ HondaMotoNord consten d’una exposició comecial de 240m2, distribuïts en dos nivells, on s’exposen tota la gamma de motos Honda. També estan formades per un taller dotat amb les últimes tecnologies i dirigit per un professional amb més de 20 anys d’experiència en tots els segments (scooter, carretera i off-road). Com a novetat, Honda MotoNord disposa d’un servei de motos de cortesia per a clients del taller.

Així mateix, Honda MotoNord també compta amb un ampli espai destinat a recanvis i accessoris originals de la marca.

El concessionari està atès per professionals veïns de la zona amb un ampli coneixement del sector, tant en l’àmbit comercial com en el tècnic.

2510visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 10 a 13h i de 15.30 a 20h.
Dissabtes de 10 a 13h.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha