Nova imatge perruqueria *

/

Adreça

c/ Ramon Sala i Saçala nº5 baixos - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

Nova imatge perruqueria.Som a Vic des de 2001. Oferim els serveis habituals de perruqueria, som especialistes en extensions i postissos fets a mida i amb els materials que millor s’adaptin a les necessitats de cada client. Per altra banda també diposem de postissos estandaritzats amb sistema de fixació sense coles i molt senzills de posar. Aquest tipus de postissos tant poden ser amb cabell sintètic com natural, per home o dona, amb diferents tipus de materials d’acabats i diferents sistemes. Si la teva opció no són els postissos disposem d’una àmplia diversitat de mocadors i complements. Tot tipus de pròtesis, treballem amb la última tecnologia. Sempre busquem la comoditat dels nostres clients.

Venem en exclusiva de productes d’alta gamma René Furterer. El nostre servei de manteniment es basa en la cura del cuir cebellut aplicant els peelings que necessaris per a que la pell dels nostres clients es mantingui hidratada i sana. També oferim manteniment de la peça de cabell: canvi de color, tal, rentar, assecar…

Tracte discret i personalitzat, treballem a hores convingudes per donar un millor servei als nostres clients. Assessorament gratuït i sense compromís.

3224visites totals.

Horaris

De dimarts a dijous de 9 a 13h i de 15 a 19h.
Divendres de 9 a 19h.
Dissabtes de 8 a 15h.
Dilluns tancat.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge