Adreça

Avda de Roma nº83 - Manlleu/ Osona - 08560
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

Proman Manlleu, som dins del sector immobiliari des de fa 35 anys. La compra d’un immoble és una de les decisions més importants per una família; trobar el local ideal i la perfecte ubicació pel seu negoci pot ser clau per l’èxit. Per això es important seleccionar una empresa que garanteixi seguretat, solvència, confiança i atenció personalitzada com la nostra.

Al llarg d’aquests anys hem desenvolupat i construït més de 1.510 immobles, des del primer avantprojecte fins a l’entrega de claus, realitzant el control tècnic, l’execució pròpia o subcontractació, control de costos, tràmits i comercialització. Tenim l’equip tècnic, paletes, manobres i industrials de totes les branques, i es gràcies a aquests 35 anys, que hem adquirit els coneixements per assessorar als nostres clients donant confiança i guia en totes les operacions immobiliàries

El nostre principal objectiu és oferir als nostres clients un producte i servei integral amb els més alts estàndards de qualitat, donant resposta en tot moment al que es busca de nosaltres per superar les seves expectatives i cobrir les seves necessitats. Modificar l’ enfoc de la gestió immobiliària tradicional, anant cap a models de gestió 2.0 i de servei integral orientat a resultats.

Entre els serveis que oferim destaquem els següents:

. Gestió de compra-venda-lloguer d’immobles

. Gestió i administració de patrimonis privats

. Administració de comunitats de propietaris.

. Serveis de finançament.

. Manteniment i reformes.

. Construcció i promoció d’immobles.

. Tràmits de cèdules d’habitabilitat.

. Tràmits amb companyies asseguradores.

. Agents d’assegurances i gestions amb asseguradores.

. Taxacions judicials,  pèrits i valoracions.

 

 

2335visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20h.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge