PULIT LLEIDA

/

Adreça

Partida Fondo, s/n. - Miralcamp/ Segrià - 25242
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

Grup Pulit és un grup d’empreses dedicat a prestar a serveis de neteja tant a nivell tècnic (alimentació, industrial….) com convencional (oficines, col·legis, centres esportius….) tot Catalunya. Inicialment donàvem servei als comerços (neteja de vidres i tancaments) i es va començar a especialitzar en la neteja de piscines.Amb el temps anem fent-nos càrrec del servei de neteja de la indústria i en especial de la del món de la curtició, on ens especialitzem en la neteja i manteniment de la maquinària.A començaments dels 90 vam començar a desenvolupar els primers plans de N+D en la indústria càrnia i vam engegar la divisió de neteja d’indústria alimentària.El 2008 vam començar el projecte d’expansió a la resta de Catalunya, fent que en la actualitat estiguem presents en tota la geografia catalana.

Proximitat: per nosaltres és important que els nostres clients i treballadors sentin que som a prop quan ens necessiten.

Agilitat: tenim una estructura molt enfocada a ser àgils i resolutius tant a nivell comercial com operacional.

Compromís amb els resultats: ens comprometem a assolir el grau de satisfacció dels nostres serveis que els clients ens demanen.

Respectar les persones: som conscients de la importància de les relacions personals en el transcurs de la nostra feina. Per això basem les nostres actuacions en el respecte als nostres treballadors i clients.

Pulit

3000visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge