Adreça

Ctra. de Roda, 61 A - Osona/ Vic - 08500 Vic
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

Grup Pulit és una empresa familiar que neix a Vic a començaments dels 70, essent una de les empreses pioneres a l’època, quan encara la gent es preguntava què era una empresa de neteja.

Grup Pulit és un grup d’empreses dedicat a prestar serveis de neteja tant a nivell tècnic (alimentació, industrial….) com convencional (oficines, col·legis, centres esportius….) a tot Catalunya.

 

Inicialment donàvem servei als comerços (neteja de vidres i tancaments) i es va començar a especialitzar en la neteja de piscines.

 

Amb el temps anem fent-nos càrrec del servei de neteja de la indústria i en especial de la del món de la curtició, on ens especialitzem en la neteja i manteniment de la maquinària.

 

A començaments dels 90 vam començar a desenvolupar els primers plans de N+D en la indústria càrnia i vam engegar la divisió de neteja d’indústria alimentària.

 

El 2008 vam començar el projecte d’expansió a la resta de Catalunya, fent que en la actualitat estiguem presents en tota la geografia catalana.

Proximitat: per nosaltres és important que els nostres clients i treballadors sentin que som a prop quan ens necessiten.

Agilitat: tenim una estructura molt enfocada a ser àgils i resolutius tant a nivell comercial com operacional.

Compromís amb els resultats: ens comprometem a assolir el grau de satisfacció dels nostres serveis que els clients ens demanen.

Respectar les persones: som conscients de la importància de les relacions personals en el transcurs de la nostra feina. Per això basem les nostres actuacions en el respecte als nostres treballadors i clients.

Pulit

 

4005visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge