Veure vídeo

Adreça

C/ Major, 91-93 Hostalets de Balenyà - Els Hostalets de Balenyà/ Osona - 08550
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.casaloller.com/

La Residència Casal Oller era una antiga casa d’estiueig i des del 1991 està donada d’alta com a residència privada per a la gent gran. Són més de 20 anys d’experiència els que avalen la trajectòria professional en l’àmbit de l’atenció a les persones grans.

La residència, situada al centre de la tranquil·la població dels Hostalets de Balenyà, a la comarca d’Osona, disposa de diferents espais interiors per a que els residents i les seves famílies s’hi sentin acollidorament bé.

A l’exterior, el jardí i la terrassa, aporten totes aquelles avantatges del poder gaudir del contacte amb la naturalesa, amb unes fantàstiques vistes, amb molta ombra a l’estiu i molt sol a l’ hivern.

Oferim als nostres clients els serveis següents: auxiliars de geriatria, serveis mèdics, infermeria, treballadora social, terapeuta ocupacional, educadora social, fisioterapeuta, psicòloga. Bugaderia, alimentació, perruqueria/barberia, podologia, servei religiós, biblioteca, sortides i passejades, hort ecològic, wifi, cuina pròpia.

El Casal Oller té en compte els temps en els que estem i oferim la possibilitat més econòmica de gaudir dels serveis que ofereix la residència, fent ús del Centre de dia.

2790visites totals.

Horaris

A convenir. Consulta web.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge