Adreça

Rambla Hospital nº5 - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

 

RESIDÈNCIA SAITS. El SAITS de Vic és una residència que ofereix un servei d’acolliment residencial amb una capacitat de 111 places, fet que permet tractar tots els ventalls d’un envelliment actiu. La residència el SAITS pretén substituir la llar i millorar la qualitat de vida de les persones grans que necessiten una atenció especial en un ambient d’assistència totalment familiar. També disposem de 60 places de centre de dia.

La filosofia del centre sempre ha estat que el resident se senti ben acollit, com si estigues a casa seva, amb un tracte molt humà i centrat en les necessitats de cada persona. Amb un tracte molt professional però alhora humà, personalitzat i digne. Perquè les persona puguin gaudir al màxim del final de la seva vida. És per això que està en constant millora, tant de les instal·lacions com dels serveis i activitats que es realitzen.

>> Llar residència i residència assistida: Cuina pròpia, fisioteràpia, atenció psicològica, activitats lúdiques, habitacions individuals i dobles, servei de podologia i perruqueria.

>> Centre de dia: activitats diàries lúdiques i de rehabilitació, àrea de descans, fisioteràpia, servei de menjador, dutxa assistida, control de la medicació, suport (personal, familiar i social), taquilla pròpia, professionals especialitzats (educadora social, fisioterapeuta, gerocultores, infermera, psicòleg, treballador social). També servei de respir familiar (un dia, un cap de setmana o per vacances).

Residència Saits

 

2710visites totals.

Horaris

De dilluns a diumenge de 8 a 20h.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha