Adreça

c/ Freser 7 - Manlleu/ Osona - 08560
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.roxman.es/

 

Roxman -Som una empresa amb més de deu anys d’experiència en el sector del metall, especialista en el tractament del ferro i l’acer inoxidable, així com en la fabricació i el manteniment de maquinària industrial i en la producció de mobiliari d’hostaleria, decoració i interiorisme.

Treballem sempre en el marc d’una filosofia d’empresa basada en els conceptes d’experiència i coneixement del sector, proximitat en l’atenció, qualitat en els acabats i rapidesa en el servei. Oferim assessorament sense compromís i duem a terme serveis personalitzats i encàrrecs per a clients, per a qui realitzem un procés de fabricació integral que comença amb la definició del projecte a través de plànols en format 3D que permeten apropar-nos al màxim a la realitat, i finalitza amb l’entrega i el muntatge del producte.

Oferim serveis en els àmbits següents:

 

> Ferro i acer inoxidable. Realitzem tot tipus de productes per a la construcció i la decoració en ferro i acer inoxidable:

. Portes: normals, correderes, de garatge (amb disseny i motorització inclosos)

. Reixes

. Tanques i valles

. Baranes

. Escales

. Material de forja

. Tot tipus d’estructures metàl·liques

 

> Maquinària industrial. Fabriquem i dissenyem maquinària industrial per a tot tipus d’empreses, inclosos productes de planxisteria industrial. Duem a terme projectes de màquines especials a mida i aportem solucions eficients i innovadores per a qualsevol secció del procés de producció.

 

> Mobiliari d’hostaleria, decoració i interiorisme. Fabriquem tot tipus de mobiliari per a locals comercials, bars, restaurants, botigues i magatzems. Des de taules i cadires a prestatgeries, piques de banys o miralls ja siguin de ferro, acer inoxidable, alumini o llautó. La majoria d’aquests treballs els realitzem per a estudis de disseny d’interiors i estudis gràfics però també treballem en projectes de decoració i interiorisme per a particulars.

11390visites totals.

Horaris

A convenir.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge