Teràpies naturals Font Natura

/

Adreça

c/ nou 154 bis - Osona/ Torelló - 08570
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://font-natura.com/

 

 

Teràpies naturals Font Natura. Som una empresa familiar dedicada de ple al món natural des de 1998. Des de llavors, oferim als nostres clients diferents tipus de teràpies naturals per ajudar-los a millorar el seu benestar:

. Naturopatia. La medecina natural implica la recuperació de la salut mitjançant la utilització dels recursos que la naturalesa ens posa a l’abast.

. Cromoteràpia. Tractamients alternatius en els que es fan servir els colors com a elements bàsics per a la cura.

. Auriculoteràpia. El seu objectiu és estimular els punts d’acupuntura a l’orella, amb el propòsit de tractar diferents malalties, sobretot el dolor i les addiccions

. Flors de Bach. Són essències florals que ens permeten modificar aspectes emocionals i mentals produint un canvi positiu en la nostra manera d’entendre’ns i de relacionar-nos amb els demés.

.E.I.S escaner. El sistema EIS és un dispositiu que analitza el fluid intersticial localitzat a la part exterior de les membranes de les cèl·lules de l’organisme. Permet mesurar les característiques físiques i químiques de l’organisme.

. Drelimpur. Tractament natural de desintoxicació per hidroteràpia.

. Sanació. Salut i benestar integral.

Estem encantats de poder-te ajudar a trobar la teràpia més adequada per tu. Un cop al mes fem tallers de cuina macrobiòtica, vegetariana i també sobre temes espirituals i naturals.

A més també diposem de botiga amb una àmplia varietat de productes ecològics. Tenim tres productes exclusius de marca pròpia, estem creant una gamma de productes propis d’una qualitat excepcional. Consulteu-nos i amb molt de gust us els explicarem.

3186visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16.30h a 20h
Dimarts tancat.
Dissabtes de 10 a 13h i de 17 a 20h

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge