Veure vídeo

Vol de coloms

/

Adreça

Afores s/n, Santa Pau - Garrotxa/ Santa Pau - 17811
Obrir a Google maps

Des de fa 22 anys ens trobem enmig del Parc Natural de La Garrotxa a peu del volcà Croscat. Les nostres instal·lacions estan pensades per a que tothom s’hi trobi com a casa i són accessibles al 100%: famílies amb nens, persones grans o amb mobilitat reduïda. Disposem de cistelles àmplies, còmodes i amb porta perquè sigui fàcil accedir-hi.

També disposem de pàrquing privat, servei de cafeteria i wc . A l’hivern, mentre observeu la preparació i muntatge del globus,  podreu prendre  un cafè al costat de la llar de foc  i a la primavera i l’estiu podreu gaudir de la terrassa. Tenim un restaurant totalment de vidre on podreu gaudir plenament de la natura  de la vegetació que ens envolta mentre feu un bon àpat després d’un viatge amb globus.

Estem a quatre passes de tot: la Fagedad’en Jordà, el volcà Santa Margarida i Croscat, el poble medieval de Santa Pau i  Olot, capital de la Garrotxa. Els acompanyants que no fan el viatge, poden anar a visitar algun d’aquests llocs mentre  esperen els passatgers que tornin del vol en globus. Un tancat amb animals, cabres, ovelles i un burro faran gaudir dallò més als petits. Per unes hores us sentireu com a casa.

Vol de coloms

3696visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge