Adreça

Verdi, 2 (Plaça de la Revolució de 1868) - Vila de Gràcia - Barcelona - 08012
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.barcanigo.com

Dos són els fets que mereixen menció de la Barcelona de 1.922:  la inauguració de l’Arxiu Històric de la ciutat, al barri de Ciutat Vella, i l’obertura, l’1 de juliol, del Bar Canigó al barri de Gràcia. A nivell mundial, al marge del descobriment de la tomba de Tutankhamon, cap altra efemèride remarcable.

Adquirint un antic celler en el que ja treballava, el Sr. Pep Parcerisas, avi dels actuals propietaris, abans de la guerra civil va començar a vendre begudes a menys d’una pesseta. Li va posar Canigó per un fet tan lacònic com que era amic del propietari d’un altre establiment amb nom de muntanya, el ja tancat Bar Montseny, i ell va optar per Canigó, per més emblemàtic en l’època. No cal més poesia.

Els temps van canviar, va passar de tot, i el seu fill, el Sr. Miquel del Canigó, va assumir les regnes del negoci. Al costat de la seva esposa, la Sra. Ma. Enriqueta, d’insuperables truites de patata i “cloquetes” (croquetes), no només servien esmorzars, sinó menjars casolans que encara avui són esmentats per alguns clients de llavors.

Les nenes, nétes del Sr. Pep, adaptades a l’evolució de la gent, el van convertir en un bar de copes d’horari nocturn, fins que fa un parell d’anys el tercer nét del fundador i la seva besnéta, incorporats al gairebé centenari negoci familiar, han tornat a obrir els matins perquè puguis gaudir de setze hores diàries de Canigó, el de sempre i el de l’evolució de la gent.

Què t’oferim? Vermuts i tapes; esmorzars; entrepans i torrades; amanides; cerveses; còctels. Disposem de terrassa.

3224visites totals.

Horaris

De Dilluns a Dijous: 10 a 2h
Divendres: 10 a 3h
Dissabtes: 20 a 3h

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge