Adreça

C-1413b km 10 - - 08592
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
https://www.hostalruralmasblanc.com/

Hostal rural Mas Blanc. El Mas Blanc es troba situat al sud del terme municipal de Sant Martí de Centelles, abans d’arribar a l’indret del Racó de la Font, i a grans trets, ressegueix el traçat de l’antic camí ral medieval i modern de Centelles a Sant Feliu de Codines. La casa es troba a recer del Turó de l’Antiga (859 m) que, com a continuació de la carena del Puig Fabregar (933 m), encercla el Racó de la Font.

L’Hostal disposa de 12 habitacions : tres de triples, una de quàdruple i la resta dobles. El preu  de dormir inclou l’esmorzar català i l’allotjament es pot fer a mitja pensió o a pensió completa.

També disposa de diferents sales molt acollidores per a reunions, festes o celebracions:

. SALA de L’ERA. Molt acollidora, amb terra de canya natural i serveis. Equipada amb projector i equip de so. Capacitat màxima 50 persones.

. SALA dels LLAURERS. Amb dos nivells, el primer nivell amb terra de parquet apte per zona de ball o amb capacitat per a 30 persones. El segon nivell amb capacitat per a 120 persones. Parets de pedra, sostre de fusta i equipada amb equip de so. Petit terrat. Capacitat màxima 150 persones.

. SALA de l’HOSTAL. Carta i menú. Íntima amb un raconet especial amb la llar de foc, a l’interior de la casa. Capacitat màxima 25 persones.

. SALA del RELLOTGE DE SOL. Vistes a l’Era de la Casa, amb un pany de paret de pedra vista molt recollida, ideal per grups petits. Capacitat màxima 30 persones.

Disposem de cuina pròpia, menús adaptats a tot tipus d’intoleràncies. Lloguer de carpes i tot el material necessari per a la teva celebració Disposem de piscina al mig de la natura amb herba natural i piscina d’aigua salada.

Dins les instal·lacions de l’hostal rural Mas Blanc, tenim un espai dedicat al Poeta Màrius Torres, ja que en un temps de la seva vida va fer estades puntuals al Mas Blanc.  S’hi poden trobar fotografies, poemes, llibres,… Aquest projecte va sorgir degut a les nombroses visites d’excursionistes, seguidors del poeta i la ruta literària que hi ha.

A l’Hostal Rural Mas Blanc també hi trobareu un restaurant en el que us oferim menús diaris i de cap de setmana  al migdia i carta amb productes de temporada a la nit.

7375visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge