CARNISSERIA CODINA ***

/

Adreça

c/ sant Sebastià 28 - Osona/ Taradell - 08552
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

Carnisseria Codina som una empresa casolana. Vam néixer al 1989 i apostem per recuperar sistemes d’elaboració tradicionals, sempre sotmesos a un rigorós control de qualitat.  Utilitzem matèries primeres originàries de la comarca d’Osona i formem part de l’associació de pagesos Osona Terra, artesans i oficis de boca de la comarca d’Osona.

La combinació de processos artesans amb la utilització de maquinària d’última tecnologia en l’envasat i la conservació ens ha permès oferir al llarg dels anys una àmplia gamma de productes del sector de l’embotit. Elaborem tot tipus d’embotits curats i cuits seguint sempre les receptes tradicionals de la nostra terra; també tenim carn, elaborats, elaborats arrebossats i cuinats, tots els productes són d’elaboració pròpia. Sempre tenim ben presents els productes de temporada per poder oferir productes de qualitat de procedència local.

El nostre centre de producció és a Taradell, on també hi tenim la seu de distribució i el punt de venda directa. Distribuïm a restaurants, botigues selectes i carnisseries.

3091visites totals.

Horaris

Botiga:
De dimarts a dijous de 8:30 a 13:30h i de 16.30 a 20h
Divendres i dissabtes de 8.30 a 14h i de 16.30 a 20h

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha