Adreça

c/ Arquebisbe Alemany 27, entresòl B - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Al Centre Quiropràctic Vic treballem per a millorar la salut dels nostres clients a través de la quiropràctica, amb l’objectiu d’ajudar a restablir i mantenir un estat òptim de salut.

QUI SOM

Som dues germanes, la Hanna, la quiropràctica, i l’Alba, la persona que us donarà la benvinguda al centre, qui porta xarxes socials i la planificació d’horaris. Estem orgulloses de poder dir que som l’únic centre en tot Osona que ofereix aquest tipus de teràpia.

QUÈ ÉS LA QUIROPRÀCTICA?

La quiropràctica és una branca de la ciència de la salut que estudia els trastorns del sistema nerviós mitjançant la columna vertebral, i com els desajustaments d’aquesta  afecten la nostra salut i qualitat de vida.

Quan la columna vertebral es desajusta, produeix el que anomenem subluxació vertebral, provocant interferències i irritació en el sistema nerviós. El nostre treball és reduir aquestes subluxacions per a que el cos pugui expressar tota la seva capacitat innata, restablint-lo i mantenint-lo en el seu estat òptim.

COM?

La quiropràctica treballa a partir d’ajustos, que impliquen l’aplicació suau d’una força específica sobre la columna vertebral amb l’objectiu de restaurar la funció del sistema nerviós.

BENEFICIS:

. Millorar la postura

. Disminueix dolors d’esquena i migranyes

. Ajuda a reduir l’estrès, afavoreix la concentració

. Dóna més mobilitat i flexibilitat al cos

. Ajuda a alliberar tensions, disminuint l’insomni

. Augmenta les defenses i millora la reparació i rehabilitació cel·lular

Podeu contactar-nos per whatsapp.

14868visites totals.

Horaris

- Dimarts de 17 a 20h
- Dimecres de 9 a 12h i de 14 a 19h
- Dijous de 17 a 21h
- Divendres de 9 a 13h

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge