Adreça

c/ del pont nº27 - Manlleu/ Osona - 08560
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

Aurea centre de teràpies naturals,  oferim els serveis següents:

QUIROMASSATGE: és una tècnica que serveix per treure dolors musculars, mals d’esquena, cervicals, mals de cap, etc. a través de massatges quer fa el terapeuta amb les mans.

REFLEXOLOGIA: és una teràpia a través dels peus. Les zones dels peus són el reflex del nostre cos i òrgans; a través dels peus es poden regular i arreglar problemes del nostre organisme, per exemple, aquells relacionats amb la digestió.

ACUPUNTURA: és una teràpia de la medicina tradicional xinesa i japonesa que consisteix en la introducció  d’agulles molt primes en determinats punts del cos i serveix per millorar dolors crònics.

AURICULOTERÀPIA: és una  teràpia que serveix per regular o fer desaparèixer les alteracions de l’organisme a través de l’orella. Es fa mitjançant microagulles i llavors i serveix per  tractar problemes d’insomni, tractaments antitabac, tractaments d’ansietat, pedres als ronyons, problemes de pell, d’estomac…

MOXIBUSTIÓ: és una teràpia que es fa amb una herba natural d’Artemisa. Serveix per disminuir el dolor i també pot prevenir malalties, millora les morenes i ajuda a posicionar el fetus en l’embaràs.

Properament s’impartiran cursos de Reiki!!!

2830visites totals.

Horaris

Hores convingudes, es fan urgències.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha