El Racó de l’Antiga

/ /

Adreça

C-1413b km 10 - Osona/ Sant Martí de Centelles - 08592
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
https://www.elracodelantiga.com/

 

El Racó de l’Antiga. L’actual Racó de l’Antiga, antigament era el mas de la Font. Es té constància de la seva existència des del s. XIII i està al municipi de Sant Martí de Centelles, comarca d’Osona. Es troba al sud-est de la cinglera que voreja el Puig Fabregar (933 metres). Actualment és accessible per la carretera C-1413b de Centelles a Sant Feliu de Codines, que ressegueix a grans trets el camí ral medieval i modern.

La masia esta distribuïda en planta baixa i primera planta, disposa de diferents habitacions amb capacitat per a 12 persones amb supletoris i calefacció. També compta amb un ampli jardí, piscina privada, pista de frontó o tennis, un espai amb taula de ping-pong , zona de barbacoa i una zona infantil. Forma part d’un conjunt de cases que es van començar a construïr a l’Època Medieval i, sobretot, a la Moderna.

És ideal per a celebracions i casaments ja que es troba en una finca privada i està equipada amb una carpa, per poder fer celebracions íntimes amb familiars i amics.

Disposem de cuina pròpia. Possibilitat de càtering des de l’hostal i restaurant que hi ha a 1km de la masia. O possibilitat de portar-vos el propi càtering.

139visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha