Adreça

c/ del pont nº21 - Osona/ Torelló - 08570
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.farmaciaprat.com

La Farmàcia Prat va ser fundada l’any 1944 per Ramon Prat Tarrés. A partir de l’any 1985 s’incorporen a la farmàcia els seus fills Fortià Prat Bofill i Jordi Prat Bofill. Des de 1992 estem en un nou local annex a l’antiga oficina de la farmàcia i des de llavors podem oferir un millor servei a tots els nostres clients, amb més espai, lluminositat i comoditats.

A la nostra farmàcia també hi trobareu productes d’homeopatia, d’ herbosteràpia/fitoteràpia, de dermofarmàcia, productes infantils, d’ortopèdia i de dietètica i nutrició.

També oferim diferents tipus de serveis:

. Fórmules magistrals . Tenim laboratori propi d’elaboració de fórmules magistrals.

. Anàlisis clíniques. Podem fer determinacions ràpides a la mateixa oficina de farmàcia o més complertes i de tot tipus en el laboratori que tenim adjunt.

. Mesura de la tensió arterial

. Sistema personalitzat de dosificació. A petició del pacient i del metge, i amb l’autorització de les dues parts, fem dosificacions personalitzades per a persones amb dificultats de poder complir les pautes de presa de medicaments.

. Assessorament dietètic. Et podem assessorar en tot tipus de dietis: de control de pes , de diabetis, esportistes, colesterol,..

. Estudi de la composició corporal. En 1 minut et podem donar la teva composició corporal de pes, greix, aigua i múscul.

Fes-nos el teu encàrrec o consulta a través de la nostra pàgina web.

Farmacia Prat

2460visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16:30 a 20h.
Dissabtes de 9 a 13h.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge