Adreça

c/ Carrer de l'Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5, - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

Instal·lacions Osona.  Som una empresa de serveis integrals en el camp de la llauneria, calefacció, aigua, llum, aires condicionats i manteniment, reparacions,  instal.lacions de piscines.

-Piscines. Realitzem instal·lacions, reparacions i manteniment de piscines, Manteniment tècnic de depuració, filtres, neteges i control de prefiltres bombes, resolució d’averies, verificació i control de l’equip de filtració .En cas d’averies o defectes de la seva piscina que provoquin un mal funcionament de la mateixa piscina o del seu equip de filtració estem al seu servei per a solucionar-ho. Solucionem  possibles pèrdues d’aigua, degut a qualsevol problema de construcció o per problemes de les canonades o instal·lacions…

-Calefaccio , energies renovables. Per a ús domèstic, en habitatges unifamiliars o comunitats de veïns. Analitzem les variables clau que influeixen a l’hora de determinar la caldera idònia: el nivell d’aïllament, la temperatura exterior, el tipus d’ús, les renovacions de l’aire o el consum d’Aigua Calenta Sanitària. Realitzem un estudi en relació al tipus de combustible més convenient per a cada cas.

5038visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge