Adreça

c/ Dr Candi Bayés nº32 - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

 

La Reciclaria és un nou espai a Vic que té molt present els canvis que es poden fer en el dia a dia per viure amb respecte envers el medi ambient i un mateix. La nostra filosofia és aplicar les 3R (Reduir, Reciclar i Reutilitzar) a l’hora de gaudir d’un bon àpat, menjant amb consciència, retornant a les activitats manuals, a l’ús col·lectiu i a la transmissió de coneixements.

Pots venir a fer un got, esmorzar, berenar, sopar, escoltar música en directe, jugar… T’oferim cuina sana de proximitat, divertida, coneixedora de la relació entre l’alimentació i la salut i preocupada pel medi ambient i pel futur del planeta. Els productes que utilitzem per elaborar els nostres plats han crescut sense deteriorar la terra on han estat plantats, proposem disminuir les proteïnes animals per reduir l’impacte ambiental, per això proposem plats vegans i vegetarians.

Durant tot el dia fem sucs naturals i sucs verds fets al moment amb productes ecològics i de temporada, batuts, bols, torrades i creps. Oferim plats a la carta, menú al migdia (també el cap de setmana), menús per a grups, càterings saludables. Sense oblidar de l’opció per emportar pels woks, hamburgueses i sucs naturals.

Donem diferents usos al mateix espai i per això també hi trobaràs un taller amb les eines necessàries per a que puguis reparar objectes, fem tallers de bricolatge i pels més menuts disposem d’una cabana enlairada, per a que puguin jugar tranquil·lament. També programem diferents activitats infantils com espectacles, tallers de cuina o de reciclatge, etc.

I pels no tant menuts, també proposem activitats com sopars amb música en directe els dimecres i diumenges, tallers de cuina, lectures, conferències i molt més!

La Reciclaria: un espai=diferents usos.

2347visites totals.

Horaris

De dimecres a diumenge de 9 a 24h.
Dilluns i dimarts tancat.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha