Pintures un, dos, tres

/

Adreça

c/ Bellfort 93 - Manlleu/ Osona - 08560
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

Pintures un, dos, tres.  Experts en pintura d’interiors i exteriors i impermeabilitzacions.

Realitzem treballs de pintura interior amb una de les pintures plàstiques millors relació qualitat-preu del mercat, que es pot netejar i amb un component anti floridures i amb una gran gamma de colors a escollir. També realitzem treballs de pintura de façanes, de paviments i d’estructures metàl·liques.

Pel que fa a impermeabilitzacions, estem especialitzats en terrasses, cobertes, sostres, façanes i recollides d’aigua. Utilitzem membranes de poliuretà líquid monocomponent reactives a la humitat que formen una membrana contínua impermeabilitzant. És un sistema de primera qualitat necessari per evitar humitats que venen de l’exterior per filtració, fugues d’aigua i goteres. Certificació 25 anys.

Realitzem tot tipus de treballs per a particulars. Des de l’assessorament personalitzat a cada un dels nostres clients, a la explicació dels diferents procediments a utilitzar de forma ordenada segons la seva necessitat, o a la resposta de qualsevol dubte que pugui tenir per a la resolució de l’obra de forma exitosa amb els millors resultats.

També treballem per a industrials. Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, realitzem pressupostos sense compromís, la protecció i millora de les seves instal·lacions, equips de treball, mercaderies, adaptem i realitzem els nostres serveis de cara a la seva activitat. Realitzem un seguiment exhaustiu, clar i directe i finalitzem amb la entrega exitosa del seu encàrrec.

1552visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha