Adreça

c/ Masies de Roda, 6 (Polígon Industrial Malloles) - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
https://verni-lux.cat/

 

Verni-lux. Som especialistes en tractaments de fusta i mobles: envernissats, lacats, texturats, tints, decapats i molts d’altres. Per a tot tipus d’elements de fusta: cases, portes de pas, armaris, finestres, sostres de ‘matxembrat’, porxos de jardí i mobiliari en general.

També oferim el servei de la restauració de mobiliari ja existent  (ja siguin mobles de DM, fusta massissa, melamina o fòrmica) i busquem la millor opció per donar-hi el canvi d’imatge i personalitat que el client desitgi.

Treballem per a professionals i per a particulars.

Disposem de molta varietat de productes: vernissos a base dissolvent o base aigua, per interior o exterior, etc. Tot això amb la tonalitat de matisats i duresa que el client desitgi. També oferim el servei de tenyir la fusta abans de ser envernissada que consisteix a trobar el color que més desitgi el client, mitjançant conjunts de mostraris per tal d’aconseguir l’adequat. Treballem amb vernissos naturals de plantes, així evitem les emissions nocives que desprenen els vernissos sintètics.

A la secció de lacats disposem d’ una alta varietat de colors de totes les cartes possibles. Disposem d’un lector làser per llegir colors i poder igualar la mostra amb exactitud, tot això amb l’acabat de mate/brillant que el client desitgi. També  oferim els lacats texturats, que avui en dia estan molt de moda pel seu tacte granulat que dóna una alta duresa i resistència.

Verni-lux

1667visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha