Adreça

c/ Doctor Bayés nº6 - Osona/ Tona - 08551
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

 

A Pratxer treballem el brodat de tot tipus de peces textils: camises, camisetes, gorres…Actualment el brodat s’està convertint en un producte de qualitat per a aquells clients més exigents. Per exemple, amb una camiseta i un bon brodat aconseguim més que una peça de publicitat: aconseguim una peça de vestir. El brodat crea valor a tot tipus de peces tèxtils, aconseguint una imatge de qualitat i d’exclusivitat. A més, es genera una àmplia difusió de la marca a un cost baix.

Des de 1992 hem treballat per a marques conegudes com Maxon i per a confeccionistes de la comarca d’Osona. Treballem per a empreses i per a particulars i toquem des del món laboral, a l’infantil, esportiu, associatiu, clubs…

Comptem amb brodadores computeritzades que garanteixen la qualitat i el detall del brodat. Si desitja brodar alguna peça, només ha de facilitar-nos el logotip en format jpg o pdf, indicar-nos les mides exactes, els colors que vol, el tipus de teixit o peça sobre la que es farà el brodat, el termini en el que necessita l’entrega i les dades personals o d’empresa per poder obrir la fitxa del client. Els dissenys que fem són propietat del client, si bé els guardem als nostres fitxers per si s’han de fer reposicions.

Els preus variaran en funció de la imatge i de la mida d’aquesta. En el brodat, els colors a utilitzar no influeixen en el preu. Per comandes inferiors a 12 unitats, el preu variarà.

 

3259visites totals.

Horaris

A convenir.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge