Adreça

C/ Sepúlveda nº58 - Barcelona/ Barcelonès - 08015
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

Avisual PRO és una empresa de Barcelona que ofereix els seus serveis a professionals del vídeo i fotografia. Serveis Avisual PRO:

. Lloguer d’equips audiovisuals. La proposta de materials en lloguer és completa i adaptada per a qualsevol tipus de producció.L’empresa realitza inversions periòdiques per mantenir un excel·lent nivell de qualitat dels seus equips. També s’ofereix el servei gratuït de lliurament i recollida per diverses poblacions com: Barcelona, ​​Santa Coloma de Gramenet, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Sant Joan Despí, el Masnou, etc.

. Lloguer d’estudi. Situat al centre de Barcelona, ​​està disponible per a realització de fotografia professional i gravació vídeo.
L’estudi inclou una superfície disponible de 100m2, sala de reunions, àrea de maquillatge, zona de relax – office, climatització,
connexió internet Hi-Speed, kit d’il·luminació bàsic i bany amb dutxa. 3. Serveis audiovisuals. Avisual PRO ofereix també serveis professionals de gravació i edició de vídeo, creació de projectes motion graphics i 3D, locució i doblatge, traducció de continguts multimèdia, arranjaments de so, autoria, duplicació i packaging DVD.

1677visites totals.

Horaris

De dilluns a diumenge de 9 a 20h.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge