Veure vídeo

Pol Solé Fotografia-Vídeo ***

/ /

Adreça

c/ comerç 36 - Manlleu/ Osona - 08560
Obrir a Google maps

Sóc un gran apassionat de la fotografia de natura, viatges i paisatges. La meva passió per aquest món ha anat creixent al llarg de la meva vida. Ja des de ben petit viatjant cada any amb els meus pares a llocs envoltats de natura mentre descobríem món i llocs fascinants. Als 18 anys vaig començar la carrera d’Audiovisuals i Multimèdia i vaig tenir l’oportunitat de tenir la meva primera càmera professional. A poc a poc vaig anar descobrint la màgia de poder explicar històries i moments a través d’imatges. Vaig trobar en la fotografia la meva veritable passió i des de llavors dia rere dia intento millorar per poder transmetre i expressar amb imatges allò que sento.

Actualment estic cursant l’últim curs de la carrera d’Audiovisual i Multimèdia, i sempre partint de la idea de l’aprenentatge constant dia rere dia vaig fent camí per elaborar un estil propi. Si hagués de definir com sento o que és la fotografia per a mi, sens dubte diria que és poder immortalitzar aquests sentiments i sensacions en un instant infinit.

SERVEIS

Fotografies i vídeos per negocis o productes, revistes o agències de turisme, espectacles, actes o esdeveniments, esports, encàrrecs de paisatges o entorns naturals… Si creus que la teva idea o proposta pot encaixar dins el meu perfil, no dubtis en proposar-me-la i buscarem de trobar la millor manera de fer-la realitat.

Pol Solé Fotografía-Vídeo- Manlleu-Osona-

4486visites totals.

Horaris

A convenir

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge