Adreça

c/ Trinquet 1 - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.tancamentscanals.com/

 

 

TANCAMENTS CANALS té més de 20 anys d’experiència en el sector i és tota una garantia de feina ben feta. Treballem amb tancaments d’Alumini i PVC de gamma mitja i alta, dos materials de primera qualitat per garantir un bon aïllament tèrmic i acústic a casa teva. Els tancaments tenen 10 anys de garantia i oferim 2 anys de garantia en el muntatge.

TANCAMENTS CANALS també ofereix el subministrament i muntatge de tot tipus de portes de garatge, seccionals, basculants, enrotllables; portes d’entrada, mallorquines, mosquiteres, persianes, mampares de bany, baranes d’alumini i d’acer inoxidable, etc… A més, a TANCAMENTS CANALS ens encarreguem de tot el procés. Tot i que estem especialitzats en la renovació de finestres a particulars i en tot tipus de tancaments d’alumini i PVC també oferim un SERVEI INTEGRAL DE REFORMES (banys, cuines, etc.) amb material i mà d’obra qualificat i totalment garantit.

Viure en una llar que disposi de tancaments de qualitat instal·lats per persones amb experiència en el sector és la millor garantia de bon aïllament i estalvi energètic que hi pot haver. I ara és sens dubte un bon moment per ser previngut, canviar els teus tancaments, i assegurar-te que a l’hivern això es notarà en les factures de calefacció i obtindràs un bon estalvi econòmic. Demana el teu pressupost sense compromís.

32230visites totals.

Horaris

A convenir

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge