Xai de les Vilas venda directa *

/

Adreça

Mas les Vilas - Osona/ Rupit i Pruit - 08569
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

 

Xai de Les Vilas  de Collsacabra som una explotació ramadera que ens dediquem a la cria i venda de bestiar oví. Tenim uns 800 caps de bestiar que, faci fred o calor, pasturen durant tot l’any a la nostra finca i s’alimenten de pastures naturals.

Venem a carnisseries, restaurants i també fem venda directa i de proximitat. A l’hora de vendre el xai, mirem l’edat que té i els mesos que porta amb nosaltres. Tenim molta cura en la presentació del producte i, amb la primera comanda, entreguem un llistat de les diferents parts del xai per poder-lo cuinar i servir de diferents maneres. Facilitem també receptes per cuinar-lo: tradicionals, exòtiques, econòmiques i de festa. Pensant en el consumidor, i tenint en compte que les comandes han de ser com a mínim de ½ xai, servim la carn pensant que la que no es consumeixi al mateix moment sigui fàcil congelar.

La carn de xai és la carn mediterrània per excel·lència i la més tradicional a Catalunya des de l’antiguitat. És ideal per trobades d’amics, familiars, sopars d’estiu i a l’hivern al voltant de la llar de foc. Podeu encarregar els nostres xais per telèfon abans del dimarts. Us portarem la comanda a casa a  l’hora que us vagi bé i, sobretot, tingueu present que us entreguem les receptes per que pugueu quedar bé si teniu amics o proporcionar-vos una satisfacció dels sentits per vosaltres mateixos.

3848visites totals.

Horaris

A convenir

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge