Adreça

Plaça Nova nº 7 - Osona/ Torelló - 08570
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.josepbasco.com

JOSEP BASCO fotògraf és una empresa familiar que va néixer l’any 1977. Vam començar en un petit estudi a la població de Sant Quirze de Besora. L’acollida per part dels clients de Sant Quirze va ser molt bona i vam decidir obrir una petita botiga a la ctra. de Berga de la mateixa població.
Llavors, la botiga la teníem dedicada als treballs professionals: fotos d’estudi, reportatges de casament, comunions, etc.
De mica en mica els temps anaven canviant i la nostra botiga també, així que vam començar a oferir altres serveis: revelat de rodets, fotocòpies, fotos de carnet, venda de material fotogràfic, etc. Volíem ampliar el negoci i, l’any 1982, vam inaugurar la botiga de la plaça St. Fortià de Torelló oferint els mateixos serveis que oferíem a Sant Quirze.

Les coses però, no ens van ser gens fàcils ja que només inaugurar la botiga van començar a construir el pont nou i vam quedar en un lloc poc accessible perquè els clients ens poguessin conèixer. Tot i això, un cop es van acabar les obres,la gent de Torelló ens va poder conèixer i des d’ un bon inici ens van acollir molt bé.

Els temps van passant i nosaltres hem volgut estar sempre al capdavant i, per això, vam instal·lar a la botiga, el primer minilab químic de revelat de rodets en 1 hora de Torelló i així poder oferir als nostres clients tots els avantatges possibles per a la seva comoditat.Els dies passaven i les necessitats de la gent canviaven i amb ells la nostra botiga evolucionava: ja dedicàvem més part de la botiga a la venda de material fotogràfic, sempre conservant la nostra essència que és ser professionals de la fotografia.

L’any 2003, el món digital va entrar amb força a les nostres vides i evidentment també a la vida dels nostres clients.

Aquest món ens exigia més que una reforma… Necessitàvem més espai per tal que els clients poguessin imprimir les seves fotografies digitals, retocar-les, editar-les,… Així que, al desembre d’aquell mateix any, vam inaugurar la botiga que tenim actualment al c/ St. Miquel 15: una botiga totalment digital amb molt d’espai per a l’exposició de productes i espais còmodes per a que els clients se sentissin còmodes revelant les seves fotografies.
Sempre ens hem adaptat a les necessitats dels clients. Hem estat pioners en les noves tècniques que han anat sortint: l’any 2011 vam innovar canviant el minilab químic per un equip de sublimació totalment ecològic i amb una qualitat immillorable, sent els primers en oferir la impressió fotogràfica a doble cara al moment, podent oferir així, àlbums digitals acabats en 10 minuts.
Des d’aquí volem agrair la confiança que ens han donat i ens estan donant dia a dia els nostres clients de sempre i els que s’incorporen cada dia a conèixer la nostra manera de viure la fotografia i la imatge. Josep Basco Fotògraf

 

8480visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge